Supergoda hallon cupcakes med inspiration från leilas "a piece of cake", godast då det varit frysta och fortfarande är lite kalla vid servering. Jag gör mina cupcakes i muffinsform så de blir höga och fina och inte rinner ut. Receptet är gjort i varmluftsugn och tiden i ugnen kan vara längre i en vanlig ugn.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hej! Låter jätte gott. Kan man frysa dom EFTER man haft på frostingen? eller menar du att man kan frysa in dom och göra frostingen då och servera lite kalla som du beskriver? Mvh /Madeleine
jag fryser dom alltid efter att dom är helt klara med frosting och allt:)
Tänkte testa dessa imorgon! Hur mycket salt ska det vara i? Hur många cupecakes blir det av enkelsatts?
Jag använder mig bara en en nypa salt. Hur många det blir beror lite på hur stora du väljer att göra dom. Men för mig brukar det bli mellan 15-25, lite beroende på om jag fyller formarna mycket. Lycka till!