Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetariska fyllda paprikor

(1 kommentar)  
Vegetariska fyllda paprikor Vegetariska fyllda paprikor
  • Serverar: 3-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Nyttigt och gott - vad mer behövs?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka och fräs lök, vitlök och champinjoner. Ställ åt sidan och låt svalna av.
  2. Blanda kikärtor och tärnad fetaost i en bunke. Mosa ihop det till en potatismos konsistens. Knäck i ägg och rör ihop med lök-, vitlök- och champinjonhacket.
  3. Halvera paprikorna på längden och kärna ur dem. Fördela färsen i paprikorna. Lägg dem på galler och kör ca 20 minuter i 225 grader. När ca 5 minuter återstår, strö lite riven ost över och avsluta under grillelementet.
  4. Kan serveras med allt från potatis, ris till en fräsch grönsallad. Jag föredrar sallad och dressing i form av keso.
  5. Hoppas det smakar!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Biinii 24 juni 2014

    Otroligt gott! Jag gjorde detta till mig och tvååringen, och båda åt med god aptit! En femma och en bild från oss. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.