Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda ägg med rökt lax och getost

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En god variant av ägg till buffén.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen. Skala äggen när dom svalnat. Dela äggen på hälften. Ta försiktigt bort äggulan, hålla vitan intakt.
  2. Fyllningen: Lägg kokta äggulor, getost, citronskal och peppar i en matberedare. Pulsa tills slät. Rör i hackade kapris.
  3. Häll äggfyllningen i en spritspåse. Spritsa fyllningen i äggvitehalvorna. (Alternativt kan man använda 2 skedar för att lägga i fyllningen) Lägg på en bit rökt lax på varje ägghalva. Garnera med liten dillkvist och kapris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.