Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda baguetter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Baguetter är lätta att ha med på utflykt, dessa är extra matiga och fyllda med stekt aubergine, fetaröra och tomat

Ingredienser

Instruktioner

1. Skiva auberginen och stek i olja. Låt svalna. Mosa fetaosten och blanda med yoghurt och peppar. 2. Dela bröden och bred på fetaröran. Lägg i salladsblad och aubergine. Skiva tomat och lök, lägg i bröden. 3. Lägg på locken och vira in i plastfolie.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.