Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda champinjonhattar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Fyllda champinjonhattar. En spännande rätt att äta till lunch eller med kokt ris till middag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 200°
  2. 1. Vrid loss champinjonhatten och hacka foten fint. Hacka löken. 2. Mosa osten med Kesella och blanda i svamp- och lökhack. 3. Fyll massan i hattarna och sätt dem på ett ugnssäkert fat. Gratinera ca 15 minuter mitt i ugnen eller tills osten smält och allt är genomvarmt. Ät med tomater och sallad. Tips! Du kan dela tomaterna i halvor och steka dem samtidigt med svampen i ugnen.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Tinafina 9 januari 2009

    Perfekt också att lägga till på Buffébordet!

  • evaullabritt 8 april 2014

    Bra LCHF-tillbehör och gott. Men jag stekte löken och champinionfötterna i stekpanna innan jag blandade ner osten. Jag tycker att löken blir godare så.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.