Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda frallor

 
  • Serverar: 9 portioner
Skriv ut

Mycket gott till frukost. Blir dåligt med färg på brödet så låt er inte luras av det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ljumma vattnet till fingervarmt, 37 grader. Rör ut jästen i vattnet och tillsätt salt och olja. Tillsätt mjölet och arbeta degen smidig.
  2. Låt jäsa i ca 40 minuter.
  3. Häll upp degen på mjölat bakbord och dela den i 18 lika stora bitar.
  4. Rulla dem till bollar och platta sedan ut dem till rundlar.
  5. Lägg 2 skivor ost och en skiva skinka på hälften av rundlarna, bred eventuellt ut senap på de andra.
  6. Lägg ihop och "nyp ihop" kanterna ordentligt.
  7. Lägg över en bakhandduk och låt vila i kylen över natten.
  8. Grädda sedan i 200 grader i ca 12-15 minuter i mitten av ugnen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.