Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda kalkonrullar

 
Skriv ut

Lätt, enkelt och gott till buffén. Fyll pastramin med bl.a. gorgonzola, kesella och valnötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mosa osten med kesella till en jämn smet. Smaka av med citronpeppar.
  2. Lägg ut kalkonskivorna och fördela ostmassan över dem. Rulla samman och lägg rullarna på uppläggningsfat.
  3. Kärna ur och hacka paprikan ganska fint. Hacka nötter och gräslök. Strö paprika, nötter och gräslök över rullarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.