Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda köttfärsbiffar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En vardagsfavorit, enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg skorporna i grädden. Arbeta färsen med kryddorna. Tillsätt ägget och skorpmjölsblandningen.
  2. Forma ca 16 platta biffar av färsen och lägg på vattensköljd skärbräda. Fördela fyllning på 8 biffar och lägg resterande biffar ovanpå och tryck till.
  3. Linda en baconskiva runt om varje dubbelbiff. Fäst ev med en tandpetare. Stek biffarna på båda sidor tills de är vackert gyllenbruna.
  4. Servera med potatismos som är upplagt på ett serveringsfat och lägg biffarna ovanpå.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.