Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda kycklingfiléer inlindade i bacon

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Denna kycklingrätt serverade vi på påskafton, Jättegott med en kall sås tex med mango chutney och curry.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg en filé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med en stekpanna tills de är som platta skivor. Blanda samman alla ingredienser till fyllningen i en matberedare. Mixa till en grov konsistens. Fördela fyllningen på filéerna och vik ihop dem till paket. Linda baconskivor runt och fäst med en tandpetare. Bryn dem runt om i lite smör tills de fått färg och lägg dem sedan i en ugnssäker form. Hit kan de förberedas. Sätt in i ugnen tills de är genomsteka, ca 20 min.
  2. Servera med klyftpotatis och en kall sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.