Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda kycklingfìlèer med spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En perfekt buffèrätt (smakrik)

Ingredienser

Instruktioner

Tina spenaten och pressa ur så mycket vatten som möjligt. Finhacka löken och låt den mjukna utan att ta färg. Lägg i spenaten och fräs tillsammans till all vätska kokat in. Blanda resten av ingredienserna utom kycklingen. Smaka av med salt peppar och muskot. Sätt ugnen på 200 grader. Banka ut kycklingfilèerna tunt. Bred fyllningen över och rulla ihop. Lägg tätt i smord form, strö över salt och peppar. Stek mitt i ugnen 20-30 min Pensla med smält smör. Låt rullarna svalna. Dela i två eller fler skivor. Lägg upp på stort fat. Garnera med lätt kokta grönsaker. Servera med klyftpotatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.