Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda paprikor med stor couscous

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fyllda paprikor är rätt igen. Här i lite modernare tappning än för ca 30 år sedan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Dela paprikorna längs med och ta bort kärnorna. Rosta med snittytan upp i ca 10 minuter på en plåt med lite olja. Tillaga couscousen enligt anvisning på förpackningen, den får inte vara för al dente.
  2. Förväll de gröna bönorna 3-4 minuter, spola i kallt vatten och skär dem i bitar. Fräs kanel, spiskummin och koriander försiktigt 1-2 minuter i 2 msk olja.
  3. Rör ner couscous, svarta bönor och haricots verts. Smula i fetaosten. Skär aprikoserna i strimlor och tillsätt dem. Blanda allt och smaka av med ½ tsk salt och 1 krm peppar.
  4. Fyll paprikorna med blandningen och servera med bröd, matyoghurt och ajvar relish.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.