Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda potatisbullar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Klassiskt tillbehör lingon och vitkålssallad. Jag blandar crème fraiche och rårörda lingon. Jättegott till denna rätt, raggmunk och rårakor.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och koka potatisen. Häll av vatten och låt potatisen ångas torr. Mosa potatisen och blanda med matfett och ägg. Krydda lätt. Hacka lök och bacon, fräs blandningen i sitt eget fett. Blanda i kryddpeppar och låt fräset svalna. Tag upp moset på bänk eller bakbord och forma till en rulle. Skär rullen i 8-12 skivor. Gör en grop i varje potatisbulle, lägg i fyllning och täck omsorgsfullt med moset. Panera potatisbullarna i ströbrödet och stek läckert gyllene i medelvarm stekpanna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.