Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda potatishalvor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Gott tillbehör till de flesta kötträtter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela potatisen på längden och lägg dom i en ugnsfast form. Tillaga mitt i ugnen på 200 grader, i en timme eller tills dom är klara. Ta ut dom och låt dom svalna så pass att du kan hantera dem. Gröp ur dem och mosa i en skål, smaksätt moset med färskost, salt och peppar. Lägg tillbaka röran i skalen och toppa med osten. Gratinera i ugnen på 275 grader tills dom fått färg.
  2. Använd den smak av färskost som du föredrar eller som passar bäst till det du ska servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.