Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda rulader med gräddsås

 
  • Tid: 1 timme 20 minuter
Skriv ut

Lövbiff är gott som det är, men kan med fördel piffas till med en god fyllning av senap och pepparrot.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg lövbiffarna på skärbrädan. Bre senap över köttet. Skiva löken tunt och riv pepparroten. Fördela sedan pepparrot och lök över lövbiffarna. Rulla ihop och vira en baconskiva runt varje rulad. Krydda med salt och peppar. Stek ruladerna gyllene bruna runtom i en panna. Häll på vin och buljong. Lägg ett lock över, eller täck med aluminiumfolie och låt småputtra i ca. en timme.
  2. Plocka upp ruladerna. Häll grädden i pannan, och låt koka i ca. 15 minuter. Smaka av med salt och peppar och en klick svartvinsbärsgelé. Red såsen med majsstärkelse utrört i vatten.
  3. Lägg i ruladerna igen och låt allt bli varmt. Garnera med persilja och tunnskuren purjolök. Servera med gelé och kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.