Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda skinkrullar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Rullar av skinkskivor fyllda med purjolök,svamp och paprika i en läcker sås på crème fraiche med smak av paprika och chili.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på riset. Gör fyllningen - fräs purjo, champinjoner och paprika i lite olja. Smaksätt med chilipulver.Häll på 2-3 msk crème fraiche. Koka broccolin. Fördela fyllningen på skinkskivorna och fäst ihop dem med tandpetare. Får du fyllning över så blanda ner den i såsen. Bryn rullarna några i sänder runt om i olja i en stekpanna. Krydda dem med salt och peppar. Lägg över rullarna i en kastrull. Häll på lite vatten och låt rulladerna eftersteka ca 5 minuter.Tillsätt resten av crème fraichen. Smaksätt med lite soja. Låt rulladerna puttra under lock ett par minuter medan du lägger upp tillbehören.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • pingu 4 oktober 2008

    Fantastiskt gott! En bjudrätt ju. Tack för ett kanonrecept:)

  • stuffan 14 november 2008

    hackade i en hel chili starkt men asgott tack för ett bra recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.