Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda skinkschnitzlar med ost och skinka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En panerad schnitzel är saftig och god och går snabbt att tillaga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ut skinkskivorna på en skärbräda och banka ut dem till samma storlek. Salta och peppra och bred senap och Créme Bonjour på alla skivor. Fördela fyllningen på schnitzlarna, och vik dom dubbelt. Panera schnitzlarna: Vänd dem först i vetemjöl sedan i uppvispat ägg och sist i ströbröd där jag blandar i persiljan. Hetta upp matfettet i en stor teflonpanna och stek schnitzlarna 5-6 min på varje sida.
  2. Servera med råstekt potatiskaka och svampsås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • christincarlsson 4 oktober 2011

    Super gott tyckte alla i familjen :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.