Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda små bröd med 2 fyllningar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott fredagsmys! Favorit för vegetarianer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala vitlöksklyftan, hacka den fint och sjud den i oljan i en liten kastrull. Bred ut den på brödet.
  2. Fyllning 1: Skär tomaterna i fyra delar och ta ur kärnorna. Skär dem i små tärningar, blanda dem med hackade basilikablad, olivolja och salt och bred blandningen på det ännu varma brödet.
  3. Fyllning 2: Baka auberginen tills den blivit mjuk (1 timme i ugn/6-8 minuter i mikrovågsugn), skrapa ur köttet och blanda med övriga ingredienser.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.