Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllda ubåtar

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Ubåtar, eller fyllda minibaguetter är ett enkelt sätt att skapa en hel måltid! Det gäller bara att välja rätt ingredienser i baguetten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär upp aguetten på mitten, men inte helt igenom.
  2. landa lätt créme fraiche och lättmajonnäs.
  3. Rör ner hackad gul lök och hackad gruka. Krydda med salt och peppar.
  4. Bottna med lite strimlad isergssallad i röden. Häng köttskivor i rad utmed kanten på åda sidor.
  5. Fyll på med en rejäl klick av såsen.
  6. Lägg en sträng hackad paprika över såsen. Servera

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.