Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllig cognacsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Från "Halv åtta hos mig", gudomligt gott med cognac i sås!

Ingredienser

Instruktioner

Hacka charlottenlöken och bryn den i smör. Blanda fond, vatten och den brynta löken i en kastrull låt koka i 20 minuter. Sila av löken, koka upp igen, blanda i grädde, sambal oelek, vitlökpuré och gelé. Smaksätt efter egen smak med salt och peppar. Låt koka tills såsen reduceras i ca 20 minuter. Häll på cognac.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • pihal 29 oktober 2011

    Kanongod sås, jag spädde den dock lite mer än vad som stod i receptet, tyckte att den blev väl stabbig annars. En fyra i betyg från mig.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.