Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllig, het och mager korvgryta

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Intressant recept (storkok) som är sanslöst lättlagat, magert men ändå med fyllig smak och framför allt ganska het. Smaken överraskar. Passar jättebra till spagetti.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Variation: Uteslut svampen helt om du vill, eller byt ut burkchampinjoner mot en fin Portabello (mums). En röd paprika kan med fördel finhackas och ha i om man vill.
  2. Fräs lök och champinjoner. Skär korvarna på längden och skiva sedan ganska tunnt (2 mm) i halvmånar. Låt korven fräsa med. Häll över krossad tomat, Milda Mini Mat och tomatpuré. Låt koka på svag värme ca 15 min.
  3. Servera till pasta, ris eller potatis. Går bra att frysa.
  4. Notis: Bekanta som bytt ut Milda Mini mot annan gräddersättning har upplevt att det skurit sig eller inte smakat lika bra. Andra bekanta som tycker det blivit för starkt har bytt till annan "kryddkorv" från Scan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.