Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllig köttfärssås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Genom att koka ihop ingredienserna till denna färssås under längre tid blir detta en fyllig variant. Dessutom är det mycket olika smaker som gifter sig fint med varandra vilket den vardagliga såsen sällan har. Prova, den är värd mödan och är super som grund till chili con carne.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser, utom köttfärsen, i en gryta. Koka upp och låt sedan sjuda på väldigt svag värme under lock i en timme, vispa med en handvisp då och då.
  2. Smula ner den råa färsen i tomatsåsen och vispa tills all färs grynat sig. Sjud på svag värme ytterligare 15 minuter.
  3. Servera till spaghetti med en klick ostsås med philadelphia se separat recept. Servera och njut.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.