Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fyllt franskbröd

(5 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Supergott och går bra att förbereda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttet, tillsätt salt, grovmalen svartpeppar, chilipeppar, paprikapulver, vitpeppar, allroundkrydda, cayennepeppar. När köttet är klart så blanda i de övriga ingredienser.
  2. Skär av locket på bröd, gröp ur innanmätet. Lägg färsblandningen i, strö riven ost på och skivade tomater, till sist på med locket.
  3. Sätt in bröden i 200 graders ugnsvärme tills de är gyllenbruna och varma rakt igenom. .
  4. Tips: Häll gärna lite svampstuvning över innan locket ska på. Serveras med en god sallad, dressing eller tzatziki till.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • Evia 19 maj 2008

    Alltid kanongott.

  • king200 22 juni 2008

    gör denna rätt den är otroligt god mycket god

  • Mobbaren91 22 juni 2008

    Rikiti bra GREJER asså de e nåd satans el fel här

  • friday88 21 december 2009

    Gjorde detta i helgen och det var riktigt gott. Jag lyckades till och med imponera min sambo vilket inte är lätt =) Mycket gott och lätt att göra. Tack för ett mycket bra recept!!

  • Born61 6 november 2010

    Mycket gott! Jag hade tillgång till älgfärs, så det kändes extra lyxigt. (Nu blev ni väl lite avundsjuka, eller?) Vad gjorde ni med brödets innanmäte? Ska göra detta många, många gånger. Naturligtvis med älgfärs (hihi).

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.