Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färgglad coleslaw

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Här är en sallad som inte behöver lagas i sista minuten - den vinner tvärtom på att stå till sig lite. En annorlunda coleslaw med rödkål i. Gott till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kålen fint och skär den i 3 cm långa bitar. Skölj och skala morötterna och riv dem grovt. Skala löken och hacka den fint. Blanda grönsakerna i en skål.
  2. Blanda majonnäs, koncentrerad äppeljuice, vinäger, senap, sellerifrö/salt och citronskal väl i en skål. Smaka av med salt och peppar.
  3. Häll dressingen över grönsakerna och blanda väl tills allt täcks av dressingen. Låt salladen dra i ca 10 minuter. Garnera med persiljekvistar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.