Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färsbiffar med fetaost och rödbetor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite annorlunda biff med fetaost och rödbetor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen ordentligt med salt och ägg. Tillsätt Milda mat, fetaost, rödbetor och svartpeppar.
  2. Forma till 4 st ca 2 cm tjocka biffar. Häll matfett i en stekpanna och ställ in plattan eller två steg under högsta läget. När bubblorna slutat bubbla - lägg i biffarna och stek dem ca 4 minuter på varje sida.
  3. Blanda basilika med fraiche. Pressa i vitlök och smaksätt med lime, salt och peppar. Servera biffarna med kokt potatis och basilikatopping.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.