Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerade chips

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tex-mex middag ikväll kanske... eller varför inte servera köttbullar, falu- eller grillkorv till chipsen!?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader.
  2. Blanda chips och lägg i en ugnsfast form. Ringla över tomatsås och dip.
  3. Grädda i ugn på 225°C i 5 minuter. Ta ut formen ur ugnen och strö över majskorn, green chili och rödlök.
  4. Klicka crème fraiche över chipsen precis innan serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.