Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Superenkel fiskgratäng med ströbröd

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Superenkel och jättegod. Jag brukar göra den på känn, men har försökt göra om det till ett konkret recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 C. Smält smöret, stäng av plattan men låt kastrullen stå kvar. Häll i ströbröd, pressad citron och citronpeppar (ev. salt). Rör om ordentligt och smaka av. Det ska vara rätt syrligt. Lägg fisken i en ugnssäker form och täck den med ströbrödsblandningen. Alla sidor ska vara täkta. Sätt in i mitten av ugnen och låt stå i ca 25 minuter, eller tills fisken är färdig. Om blandningen blir mörk/svart i kanterna (Den flyter ut ganska mycket), kan du täcka formen med folie tills fisken är klar.
  2. Servera med kokt potatis!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.