- Serverar: 2 portioner
- Tid: 50 minuter
Skriv ut
Superenkel och jättegod. Jag brukar göra den på känn, men har försökt göra om det till ett konkret recept.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 C. Smält smöret, stäng av plattan men låt kastrullen stå kvar. Häll i ströbröd, pressad citron och citronpeppar (ev. salt). Rör om ordentligt och smaka av. Det ska vara rätt syrligt.
Lägg fisken i en ugnssäker form och täck den med ströbrödsblandningen. Alla sidor ska vara täkta. Sätt in i mitten av ugnen och låt stå i ca 25 minuter, eller tills fisken är färdig.
Om blandningen blir mörk/svart i kanterna (Den flyter ut ganska mycket), kan du täcka formen med folie tills fisken är klar.
- Servera med kokt potatis!
Publicerat den
17 oktober 2010
Liknande recept
Skriv kommentar