Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Höstgryta med fläskfilé, rökt korv eller kabanoss

(1 kommentar)  
Skriv ut

Alltid omtyckt och lättsam att göra. Den rökta korven ger ett extra "sting" åt grytan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär filén i 2 cm tjocka skivor och bryn dessa, salta,peppra och tag upp dom. Skala och dela lök, svamp och paprika. Fräs detta och pudra över mjölet. Rör ner purén, vatten och buljongen. Koka några minuter. Skär korven i bitar och lägg i grytan samt köttet och gurkan. Häll i grädden och låt allt puttra i 5 min.
  2. Smaka av med salt och peppar. Servera med ris eller potatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • miks89 28 december 2010

    Ska fläskfilén stekas och läggas ned i grytan i hela skivor, eller ska köttet tärnas?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.