Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gös med chokladtäcke, klyftpotatis och fruktsalsa.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Låter onekligen häftigt.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200°C. Salta och peppra gösfiléerna och lägg dem i en smord ugnssäker form. Riv chokladen över fisken. Skär frukterna till salsan i mindre bitar. Blanda dem med resten av salsaingredienserna. Skär varje potatis i klyftor. Vänd dem i olja och lägg dem i en ugnssäker form. Salta. Stek potatisarna mjuka i ugnen i 20-30 minuter. Stek fisken i ugnen i 5-10 minuter, fisken är färdig när köttet är vitt. Servera fisken med fruktsalsa och klyftpotatis.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • solkatten83 29 juli 2008

    Provade detta recept för ett par år sedan, blev ingen fullträff. Salsan var mycket god och chokladen fungerade väldigt bra till den, men tveksamt till fisken.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.