Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gösfilé i folie

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Det går bra med annan filé, till exempel aborre, torsk eller annan vit fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Snabbstek filéerna i het stekpanna i smör, salta och peppra efter smak. Lägg filéerna på ett smörat folieark, droppa på lite citronsaft, klipp på dill och lägg på en klick smör. Vik ihop foliearken lufttätt. Lägg paketen i en långpanna sätt in i ugnen, 250 grader i ca 10 minuter. Foliepaketen skall pösa upp och bli runda.
  2. Enköpingssallad: Blanda gräddfil, majonnäs och smaka av med pepparrot. Salladen bör stå och dra i kylen så smakerna kommer fram.
  3. Servera med grönsaker och pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.