Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gåslever med äpple och päron

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Gås- eller anklever på rostade brödskivor. Dryckestips: Passar till champagne.

Ingredienser

Instruktioner

Rosta ljusa brödskivor. Skär bort kanterna. Skär tunna skivor av gås- eller ankleverpatén och lägg på brödet. Blanda äpple och päron finhackat. Smaka av med lite finrivet skal av lime och limejuice, vit sirap, honung, några droppar olivolja, salt och peppar. Toppa gåslevern med fruktblandningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.