Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gäddfilé

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1-4 portioner
Skriv ut

Ta hand om grabbens fiskelycka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och dela gäddan. Panera den med ägg och ströbröd klicka i rejält med smör i stekpannan. Stek fisken 2-3 min på varje sida eller så länge att fiskköttet börjar släppa ifrån fiskbenen. Salta och peppra.
  2. Äts med kokt potatis , potatismos eller stekt potatis.
  3. Varva med grönsaker efter tycke och smak.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Annieann 24 januari 2008

    Gädda är nog en glömd fisk, har hört att den är en delikatess i Frankrike....Hmmm....funderar på hur det skulle vara om man gjorde gäddfärs "mixa med mixer" Och kryddor och grejor vips så har man gärrbiffar :-)

  • Annieann 24 januari 2008

    Inte gärrbiffar, jag menar gäddbiffar :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.