Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gästgivaretårta

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Upphittad med tillägg

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader blanda keso,florsocker,mjöl,grädde,ägg,och citron/apelsin skal.Häll smeten i en bakform med löstagbar kant.Grädda i ugn ca 50 min,låt tårtan kallna.Ta loss kanten:ställ tårtan i kylskåpet så att den blir riktigt kall.Sikta över florsocker före serveringen.Servera med lättvispad grädde och hallon.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.