Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gafflade pepparkakor

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30-35 portioner
Skriv ut

Kryddiga, lättbakade pepparkakor som garneras med mandel.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 175°
  2. Rör smör, socker och sirap poröst. Tillsätt crème fraiche, kryddor och mjöl blandat med bikarbonat.
  3. Arbeta ihop allt till en deg och rulla bitar av den till kulor. Lägg dem glest på plåt med bakplåtspapper.
  4. Tryck till kakorna med en gaffel och tryck ner en halverad mandel. Grädda i 18–20 minuter

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • birlar61 15 november 2008

    Hej Idag bakade jag oc´h min dotter dessa kakor och de blev sååå fina och goda. Enkla var de också

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.