Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gazpacho

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Spansk afton med heta klassiker. En spansk soppa gjord på solmogna tomater och andra nyskördade grönsaker, som serveras kall. Bjud knäckebröd med Keso och hackad gräslök till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och buljongtärning och låt kallna. Skär en tomat, hälften av gurkan, skalad lök och vitlök i bitar. Halvera paprikan, ta bort kärnorna och skär ena halvan i bitar.
  2. Lägg ner grönsaksbitarna och buljongen i en matberedare och kör dem till en puré. Blanda med passerade tomater. Krydda med salt, peppar, limeskal, limesaft och olja.
  3. Skär de återstående grönsakerna i små tärningar till garnering.
  4. Servera med knäckebröd, Keso och gräslök

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.