Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gazpacho från Andalusien

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Denna spanska soppa som karakteriseras av stark kryddning äts alltid kall, gärna med ett par isbitar i tallriken! Tja, varför inte nu när värmen är på väg. Denna soppan ska ätas med sprödvärmda pain riche, ost och öl eller rödvin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka gurka, tomater och paprika mycket fint i tärningar och lägg i en skål tillsammans med vitlöken.
  2. Häll på olja, vinäger och vatten. Krydda med salt, peppar och tabasco.
  3. Låt soppan stå kallt några timmar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Prima 29 april 2008

    älskar...detta är så gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.