Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jellyshots

(4 kommentarer)  
Skriv ut

Typ som hotshot men roligare. Garanterat diskuterat på festen. Har använt detta på Halloweenfester. Man kan använda kethupformar som finns på en del hamburgerkedjor.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg ner gelatinbladen eller pulvret i det kalla vattnet. Låt svälla några minuter. Häll över det i den varma anansjuicen. Häll i all alkohol. Rör om. Häll upp det i små formar eller shotglas. Ställ in i kylskåpet för att stelna.

Kommentarer (4)

  • Rasmus87 22 januari 2009

    Sweet

  • hannakoski 8 april 2010

    måste man använda alla olika spritsorter eller kan man dra en och samma, blir det då 4 dl om jag inte tänker fel?:D

  • piapaulina 8 april 2010

    Jag tror attt det ska nog gå bra. Sourz är ju då likör men jag tippar på att man kan använda "ren sprit" istället. Lycka till:)

  • ersare 10 september 2010

    Jag hade tänkt prova det här men fattar inte receptet riktigt, gör du flera olika mindre blandningar eller? sourz for sig rom för sig osv lr blandar du allt på en gång?)låter som en himla massa sprit isof! :o

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.