Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Geovannis kalvrulader

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mums.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka vitlöken fint. blanda den med späck, salt, peppar och mejram.
  2. Bred ut köttskivorna och fördela späckpastan jämt över skivorna, Rulla samman dem och fäst med en sticka.
  3. Bryn ruladerna i smöret.
  4. Rör samman de övriga ingredienserna och häll tomatblandningen över köttet.
  5. Täck med lock. Sjud rätten i ca 30 min. Kokt ris och en sallad på escarol- och friséesallad smackar gott rtill ruladerna.
  6. Tips: Nötinnanlår eller ev. skinkinnanlår kan ersätta kalvkött och tillagas på samma sätt, men koktiden kan då förlängas något.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.