Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Getostcheesecake

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Danskt rågbröd och fransk getost är en delikat mix. Kapris, oliver och lök sätter fart på smaklökarna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula brödet i en matberedare. Tillsätt smält smör. Häll över blandningen i en springform. Tryck ut smulorna med handen. Låt stelna minst 1 timma i kylen.
  2. Kantskär getosten och mosa ihop med philadelphiaosten. Blanda med resten av ingredienserna.
  3. Fördela fyllningen över bottnen. Låt stå i kylen i minst 3-4 timmar före servering. Garnera med citron, oliver, körsbärstomater och basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.