Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Getostfyllda kycklingfiléer

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Filé i alla former är ett säkert kort, lätt att variera, alltid gott och festligt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär en ficka i filéerna och stoppa i getost. Linda baconskivor runt om och krydda med grillkrydda. Bryn runt om i matfett, lägg över i ugnssäker form.
  2. Rör ihop de båda créme fraiche sorterna. Häll över kycklingen. Grädda i 225 grader i 25 min.
  3. Servera med bandspagetti.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • mili 26 augusti 2010

    Oj så gott det var! Tack för ett bra recept. Mvh Mili

  • pialiaa 6 november 2010

    mmm... riktigt gott. detta blir ett fast recept i min kokbok. tack :D

  • alluh 13 december 2013

    Tack för ett jättegott recept! Har bjudit på rätten flera gånger och den är alltid lika uppskattad. " Något av det är det godaste jag ätit" är inte en ovanlig kommentar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.