Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Getostgratinerad fläskytterfilé

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Smältande getost är gott till den saftiga fläskytterfilén. Serveras med en läckert röd potatissallad. Den som inte gillar getost kan riva över parmesanost. 420 kalorier per portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250 grader.
  2. Dela potatisen i bitar. Blanda olja, tomatpuré, vatten, riven vitlök, sambal oelek, salt, peppar och honung, vänd ner i potatisen. Strö över hackad persilja och rivet apelsinskal.
  3. Grilla köttet i en het oljad grillpanna så att det får färg. Lägg det i en ugnsform. Täck med tomat och getost. Gratinera högt i ugnen i ca 5 minuter.
  4. Servera köttet med potatissalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.