Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Getostkyckling med vinbärssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kyckling med gratinerad getost. Servera klyftpotatis, ugnsrostade grönsaker och gelé till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på högsta värme och grill.
  2. Krydda kycklingen med salt och peppar. Stek dem i smör ca 5 minuter per sida.
  3. Lägg dem på ett ugnssäkert fat. Lägg på osten och krydda med rosmarin.
  4. Sås: Vispa ihop vatten, fond, gelé, rosmarin och majsstärkelse i en kastrull. Låt det koka upp. Vispa i smöret.
  5. Gratinera kycklingen i övre delen av ugnen tills osten börjar smälta, 2-3 minuter.
  6. Servera kycklingen med såsen och en klick gelé.
  7. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.