Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

GI - Kasslergratäng

(8 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Är mättande som den är men du kan servera ris till om du vill.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kassler, tomater, squash och purjo i tunna skivor. Fräs squash och purjo i matfett några minuter.
  2. Varva kassler, purjo, squash och purjo i en ugnsform. Krydda med oregano, peppar och salt.
  3. Rör samman crème fraiche och senap. Bred på blandningen. Smula fetaosten över det hela. Ställ in formen i ugnen i ca 20 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (8)

  • Maahl 5 februari 2009

    Mycket gott, men vilken temp ska ugnen vara på. Vi körde på 225 grader.

  • kajsa36 6 februari 2009

    Oj va gott detta var, får högsta betyg av mig då jag tyckte att det var så goda smaker... och relativt lätt att göra... JÄTTE GOTT..

  • lillawe 20 mars 2009

    Hej! Den blev jättegod! kommer säkert fler gånger på middagsbordet.

  • marie124_ 8 september 2009

    Hej! Helt okej recept men du inga LÄTT produkter!!!! Körde me vanlig Fraiche då den är nyttigare!!!

  • kickan51 28 september 2009

    Bra recept, gör dock samma kommentar som Marie, inga lättprodukter.

  • Disen 2 maj 2010

    Mycket gott och smakrikt.

  • Emmer55 7 augusti 2010

    hur många grader i ugnen då?

  • lena4 16 september 2011

    Blev gott och mycket smak av senap. Lena

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.