Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gi- mandel och äppelmuffins

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Härligt att kunna unna sig en god muffins till fikat även om man tänker på vikten.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret. Vispa ägg och fruktsocker vitt och pösigt. Mal mandeln och blanda i kanel och bakpulver. Blanda ner mandeln i äggsmeten. Tillsätt mjölken och rör försiktigt. Fyll muffinsformar till 3/4. Stick ner en äppelklyfta. Grädda i 20 min i 175 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • elsklingen 15 september 2010

    P.S Enligt dietist på överviktsmottagning, är Fruktsocker VÄRRE än vanligt socker, för det går tom fortare ut i kroppen !! Ta hellre vanligt, men lite mindre, eller rårörsocker/muscovado, då kan du halvera mängden :-D Annars låter det gottt :-) Vänligen, Suss

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.