Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

GI-metodens goda pannacotta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket god och ändå tillåten att äta enligt GI-metoden, men måttligt förstås. Det är lätt att frossa i den här rätten, den är ju så god.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg gelatinbladen i vatten i 5 minuter. Dela vaniljstången och gröp ut vaniljfröna. Koka upp grädden i en kastrull, lägg i vaniljfröna, låt vaniljstången koka med. Ta upp vaniljstången, lägg i gelatinet och sötningsmedlet. Koka tills gelatinget smält. Häll upp blandningen i 4 glas, och ställ in i kylen i 3 timmar tills det stelnat.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Disen 26 januari 2009

    Nja.. inte min favorit med Pannacotta. Jag ger den en 2:a, men maken tyckte den var underbar så han vill ge en 4:a för smak och att den var så lättgjord. Eftersom jag inte är så förtjust i grädde över huvud taget så går jag på makens omdömme. Det blev en 4:a.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.