Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

GI-ostkaka

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kanongod och omtyckt ostkaka. Omtyckt av alla, som smakat på den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg keson i en sil och låt den rinna av. (Ej nödvändigt, men det blir bättre då.)
  2. Sätt ugnen på 175 grader.
  3. Blanda sedan ihop alla ingredienser och lägg i en smörad ugnssäker form. Grädda tills den blivit fast och fått gyllenbrun färg. Det kan ha samlats vätska i formen, men det är bara att hälla av.
  4. Serveras med vispad grädde och bär.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.