Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

GI-pizza

 
Skriv ut

Supergod pizzabotten som man fyller med valfritt pålägg. På bilden med salami och ananas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lös i jästen med hälften av vattnet (ljummet). Blanda mjölet med salt och häll i med vattnet. Häll i resten av vattnet. Arbeta ihop degen ca 5 min. Jäs ca 30 min.
  2. Blanda ingredienserna till såsen. Koka ihop i 30 min.
  3. Kavla ut pizzabottnar. Täck med tomatsåsen, ost och det du önskar.
  4. Grädda i 250° 7-10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.