Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

GI-äppelkaka

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Egenkomponerad äppelkaka utan mjöl och med mycket lite socker.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Skala och klyfta äpplena och lägg i en smord eldfast form. Hacka nötterna i en matberedare och tillsätt det rumsvarma smöret samt övriga ingredienser och kör några sekunder till en kletig massa. Bred ut den över äpplena och grädda ca 30 min.

Kommentarer (4)

  • lena4 24 februari 2010

    Gott tyckte vi. Tyvärr hade jag ingen kokos men det blir det nästa gång. Röstade fram en fyra till betyget Lena

  • Susanr 14 juli 2011

    Jätteroligt med recept utan massvis med socker. Svårt att fixa fika när man har barn med diabetes. Tack för recept

  • piamaria9 14 juli 2011

    Råsocker och honung= inte riktigt GI

  • jenve 1 oktober 2012

    Använde Agavesirap istället för socken. Gott tyckte vår familj.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.