Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

GI - Grillad fisk med avokado och romröra

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Näringsvärde per portion: Energi: 393 kcal Kolhydrater: 29 g Protein: 34 g Fett: 15 g

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka avokadon, blanda med mini fraiche och fettfri majonnäs. Tillsätt hackad dill, gräslök och stenbitsrom. Smaka av med salt och peppar.
  2. Stek fiskfiléerna i en klick smör, eller grilla i grillpanna om du använder en fast fisksort. Servera fisken med avokadoröran, bulgur och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • essa7 16 februari 2012

    Jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.