Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

GI - Grillad torsk med zucchini och basilikabulgur

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Näringsvärde per portion: Energi: 396 kcal Kolhydrater: 33 g Protein: 34 g Fett: 14 g

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen. Skär zucchini i bitar och Grovhacka basilika blad, finhacka en gul lök.
  2. Fräs zucchinibitarna och finhackad lök mjuka i lite smör ett par minuter och blanda med varm bulgur, smaka av med salt och peppar och tillsätt basilikan.
  3. Grilla eller stek ryggfiléerna i en grillpanna ett par minuter per sida eller till de är genomstekta. Ringla över lite pesto och servera!

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • kristinahedberg 26 januari 2009

    det gick lika bra med couscous. enkel o god . mvh Kristina Hedberg

  • TheRealFaust 27 februari 2011

    Bulgur är inte GI mat .

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.