- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Näringsvärde per portion:
Energi: 449 kcal
Kolhydrater: 56 g
Protein: 37 g
Fett: 8 g
Instruktioner
- Fräs rapsolja spiskummin, gurkmeja, salt och tomatpuré i en kastrull, tillsätt helt vete och fräs det till det blir varmt, häll över vatten och låt allt koka ca 40 minuter.
- Strimla biffen och skär aubergine i bitar. Småkoka auberginebitarna mjuka i tomatpuré och vatten, vitlök och soja tills de blir mjuka. Lägg åt sidan.
- Häll lite rapsolja pannan och stek den strimlade biffen.
- Plocka ur kärnorna ur granatäpplet.
- Blanda sedan biff med aubergine och det färdigkokta vetet. Strö över grovhackad persilja och granatäppelkärnor och servera!
Publicerat den
26 januari 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Kolhydrater: 56 g per portion men för att kallas GI ska det väl vara max 40 g per dag..?